LONG SHU

LONG SHU Chinees Indisch specialiteiten restaurant

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


5 sterren uit 2166 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Long Shu. Meer weten? Ontdek meer

26 jun 2022 om 19:32 Niet lekker Bami aangebrand Grotendeels weggegooid
26 jun 2022 om 13:16 Lekker, goed
20 jun 2022 om 20:17 Top
20 jun 2022 om 0:05 Precies op tijd bezorgd. Eten was goed warm. Heerlijk gegeten.
19 jun 2022 om 19:59 Het eten was net als altijd heerlijk en goed warm. en de bezorging was op tijd, de bezorgster was erg vriendelijk.
19 jun 2022 om 12:41 Eten was heerlijk en snel bezorgd :D
14 jun 2022 om 9:26 Zoals altijd dikke prima. Eten zeer goed op temperatuur en bezorging super. Indicatie tijd was 39 minuten, echter na 20 minuten ging de bel aan. Voor ons was dit geen probleem. Ga zo door.
13 jun 2022 om 12:38 Geen
6 jun 2022 om 8:57 Precies op tijd en heerlijk gegeten.
5 jun 2022 om 23:06 Het eten was bijna net zo lekker als de dame die het bracht. Het is me niet volledig duidelijk waarom ze wegrende. Er is niks ontploft.
5 jun 2022 om 12:25 geen bevestiging via e-mail van mijn bestellong zodat ik hierover moert bellen
3 jun 2022 om 21:41 Bestelling keurig op tijd, ik had vroeg besteld en ze meldden direct dat gewenste tijd niet lukte. Best lekker, maar niet wat ik verwacht had. Ik had Thais besteld, het was meer Chinees.